Hoppa till innehåll

Hälsning från styrelsens nya ordförande Jeanette Widén

Hej
Jag sitter här nu i vårsolen för att skriva några rader till er som ny ordförande för KUP. Jag kommer också presentera vår nya styrelse. Men först så skulle jag vilja börja med att tacka för förtroendet och tacka den förra styrelsen för det goda arbetet de hittills genomfört. Jag är otroligt glad och stolt över att våra barn har möjlighet att få sina förskoleår och första skolår på vår bygdeskola. Och vår bygdeskola ska vi vara stolta över. Här har våra barn, personal och föräldrar möjligheten att mötas i en trivsam och trygg miljö. Vad kan vara viktigare än detta!

Den nya styrelsen är:
Jeanette Widen (Ordf), Malin Tillman (Sekr), Nils Andersson (Kassör), Johan Berndtson (ledamot), Daniel Pedersen Vårli (ledamot), Lisa Hedefur Olsson (suppleant), Roderick Staatsen (suppleant)
Tillsammans med er ska vi fortsätta vårda och underhålla förskolans, skolans och våra barns miljöer. Ni är alla så viktiga i detta arbete och vi vill passa på att tacka er alla för ert engagemang!

Planera gärna vår arbetshelg lördagen den 6 maj – ett tillfälle att umgås och fixa tillsammans på skolan under trevliga former med korvgrillning, kaffe och fika. Vi i styrelsen ser fram emot att få träffa er 😊
Nu har vi en härlig tid framöver och vi hoppas på en riktigt fin vår
Jeanette Widén