Hoppa till innehåll

Summering av årets arbetsdagar!

Stort tack till er som deltog på arbetsdagarna på Adolfsfors skola 9-10 maj 2015! Totalt deltog ca 55 pers. Inkl planeringsarbete så uppskattar vi insatsen till 310 arbetstimmar.

Detta fick vi gjort:

Kiöln/Dalen: Vedförråd fylldes, teknikbanor sågs över och lagades.

Skolgården: Gräsytor krattades, asfalt sopades, grusgångar krattades, lekredskap sågs över, yttre staket o grindar sågs över och bättrades, staket runt gungor byttes utanför fritids, trädgårdsförrådet städades, nya nät i fotbollsmålen.

Skolbyggnaden: Skolhus rödfärgades (norr, öster, samt öv väster), vitt delvis. väggmålning inomhus: fritidssal, del av trapp, vägg utanför skolkök, utrymningsplattformen utanför gamla matsalen förlängdes.

Förskolan: Cykelförråd byggdes, plåt under dörr till Kohagen monterades, målarfärgsförrådet flyttades till teknikrummet på förskolan, ogräsrensning stora sandlådan.

Övrigt: Förteckning över lekutrustning som ägs av KUPP upprättades, högtryckstvätt av pelletssilo, garagetak och gympasalsvägg, gammalt byggmaterial kördes till tippen, trasiga lysrör i gympasalen byttes, översyn/inventering av armaturer samt beställningsunderlag för inköp av lysrör.

Samrådsgruppen serverade korv och fantastiskt gott fika under båda dagarna.

Arbeten som fördelats ut och kommer att göras inom snar framtid: Komposten skall grävas/vändas, komplettering av vitmålning på skolhuset, färdigställande av målning i skolhusets trapp, oljning av trärena och impregnerade ytor.

/ Fastighetsägare KUPP och Köla AIK i samarbete med Samrådsgruppen.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *